• ELOGI DEL PRESENT

    UNA APOLOGIA RAONADA DE L'ORDRE ESTABLERT

    PORTA PERALES, MIQUEL LAERTES DE EDICIONES Ref. 9788475844732 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Les alternatives al sistema liberalcapitalista han fracassat. El règim comunista, a més d'ineficient, ha estat tan despòtic i opressiu com el feixisme. I el socialisme i la ideologia progressista han entrat en una crisi que sembla irreversible. El liberalisme -en contra del que afirmen els seus crít...
    Ancho: 125 cm Largo: 200 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    8,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    Les alternatives al sistema liberalcapitalista han fracassat. El règim comunista, a més d'ineficient, ha estat tan despòtic i opressiu com el feixisme. I el socialisme i la ideologia progressista han entrat en una crisi que sembla irreversible. El liberalisme -en contra del que afirmen els seus crítics- ens ha ofert una societat lliure i democràtica que ha possibilitat un índex de desenvolupament i benestar com mai no hem tingut. ¿Per què, doncs, no elogiar-lo? Això és el que fa l'autor, que no s'oblida de les insuficiències i injustícies que l'ordre liberal ha generat. ¿Com superar el malestar existent? Paradoxalment, amb propostes que brollen del mateix ordre liberal. I és que, com mostra aquest treball, costa pensar en un món millor que no sigui liberalcapitalista. El llibre es clou amb unes reflexions liberals i nacionalment impròpies sobre Catalunya que tenen la virtut de parlar del país real que belluga al carrer.

    DE L'OBRA DE L'AUTOR, LA CRÍTICA HA DIT:

    "Ara que encara s'usen el fonamentalisme ecologista, l'il·luminisme de l'esquerra redemptora i l'absolutització pacifista, Porta Perales aposta per l'individualisme racional i els dominis de la vida privada, per una urbanitas sense heroïcitats ni utopies, per un cert minimalisme ideològic. Potser es tracta de la drecera entre els individualismes tribals i la noció d'un bé comú"

    (EL PAÍS)

    "Les seves anàlisis sovint són iròniques i en alguns casos corrosives"

    (LAVANGUARDIA)

    "Porta Perales té el significatiu mèrit de plantejar la necessitat d'una revisió crítica de la identitat catalana que ens eviti de caure en la massa estesa malaltia del passat"

    (AVUI)

    "Una crítica de l'essencialisme identitari català"

    (ABC)

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.