• MANUAL DEL PROCÉS

    VOCABULARI IMPRESCINDIBLE DE COMBAT

    VIDAL, PAU ANGLE EDITORIAL Ref. 9788416139620 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Manual del procés fa un recorregut per l'actualitat catalana a partir de les paraules que sentim contínuament: full de ruta, desconnexió, indepes, federalisme, dret a decidir, plebiscitàries, xiulada... Definint amb ironia, humor i alhora rigor filològic els mots amb què parlem del procés d'independ...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16139-62-0
    • Encuadernació : ALTRES
    • Data d'edició : 01/08/2015
    • Idioma : Catalán
    • Autors : VIDAL, PAU
    • Nº de pàgines : 176
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    • Nº de col·lecció : 84
    • Any Edició : 2015
    Manual del procés fa un recorregut per l'actualitat catalana a partir de les paraules que sentim contínuament: full de ruta, desconnexió, indepes, federalisme, dret a decidir, plebiscitàries, xiulada... Definint amb ironia, humor i alhora rigor filològic els mots amb què parlem del procés d'independència, Pau Vidal crea un glossari del conflicte entre Catalunya i Espanya que es revela com un exercici intel·lectual de primer ordre.
    En cada una de les paraules que conformen aquest vocabulari hi trobem l'ús que se n'ha fet en diversos mitjans i les curiositats que la recerca lingüística ens depara: sabíeu que el federalisme és una qüestió religiosa o que desnonament prové de la partícula negativa 'no'? Que jutge i justícia no són de la mateixa arrel? O que ultimàtum és fill d'una paraula tan lletja com ultra?
    Una reflexió lúcida i divertida sobre la terminologia del procés d'independència de Catalunya.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.