• FITNA

    GUERRA AL COR DE L'ISLAM

    KEPEL, GILLES PAGES EDITORS Ref. 9788497792318 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Amb els atemptats de l'11 de setembre de 2001, Bin Laden i el seu mentor el doctor Zawawiri es proposaven aturar el declivi de la jihad que als anys 1990 havia fracassat tant a Egipte com a Bòsnia, a l'Aràbia Saudita o a Algèria. Atacant l'«enemic llunyà» nord-americà esperaven fer exaltar els seus ...
    Dimensions: 220 x 160 x 23 cm Pes: 606 gr
    Disponible en breu
    22,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    Amb els atemptats de l'11 de setembre de 2001, Bin Laden i el seu mentor el doctor Zawawiri es proposaven aturar el declivi de la jihad que als anys 1990 havia fracassat tant a Egipte com a Bòsnia, a l'Aràbia Saudita o a Algèria. Atacant l'«enemic llunyà» nord-americà esperaven fer exaltar els seus partidaris a fi que l'islamisme radical triomfés arreu del món. Aquesta provocació arribà en el moment que la segona intifada sumia els israelians i els palestins en el caos, que posa en perill l'Orient Mitjà, amenaça els seus llocs sants i esquinça el teixit social: és l'obsessió secular dels ulemes, els doctors de la Llei -ells l'anomenen fitna, la guerra al cor de l'islam. Davant d'això, a Europa, entre els milions de musulmans que actualment hi viuen, és on es lliura la batalla per l'evolució de l'islam -que enfronta regressió comunitària i fusió amb la modernitat. L'islam d'Europa avui és a l'avantguarda d'aquest combat, el model en el qual tenen els ulls posats els musulmans del món que aspiren a viure alliberats tant dels règims autoritaris com dels fantasmes sagnants dels jihadistes.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.