• PROUDUBTES.CAT

    FITÉ, MARCEL BARCANOVA Ref. 9788448933630 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    ? Els 101 principals dubtes de català a l ' abast de tothom, explicats de manera clara, directa i senzilla.? Els 101 dubtes plantejats es resolen gairebé sempre mitjançant els múltiples exemples d ' ús, que ajuden l ' usuari a veure on és el problema i quina és la millor solució.? El ...
    Dimensions: 180 x 110 x 15 cm Pes: 214 gr
    Descatalogat
    7,50 €
  • Descripció

    • Any Edició : 2014
    • Col·lecció : MATERIALS EDUCATIUS - EL CATALÀ PORTÀTIL
    • Nº de pàgines : 256
    • Autors : FITÉ, MARCEL
    • Idioma : Catalán
    • Data d'edició : 01/03/2014
    • Encuadernació : ALTRES
    • ISBN : 978-84-489-3363-0
    ? Els 101 principals dubtes de català a l ' abast de tothom, explicats de manera clara, directa i senzilla.
    ? Els 101 dubtes plantejats es resolen gairebé sempre mitjançant els múltiples exemples d ' ús, que ajuden l ' usuari a veure on és el problema i quina és la millor solució.
    ? El llibre està concebut com una eina de gramàtica mínima, perquè resol els dubtes més freqüents sense haver de recórrer a explicacions carregoses o difícils.
    ? Conté un índex de consulta ràpida, que el fa una obra manejable i eficaç.
    Saps quina diferència hi ha entre ajuntar i adjuntar? Per què no és correcte dir arrel de? Coneixes la distinció entre caixa i capsa? Com podem evitar de dir liar o apretar? Dubtes entre dir donar un petó o fer un petó? Saps fer servir correctament gran i gros? Saps distingir amb desimboltura medi, mitjà i mig? Com diries, en català, comerse un marrón? Vessar i abocar són sinònims?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.