• LA PÀTRIA ALIENA DE VIKRAM LALL

    VASSANJI, M.G RBA LIBROS S.A. Ref. 9788478717156 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    M.G. Vassanji, guanyador del primer premi Giller, ens regala amb una colpidora novel·la sobre la traïció de la innocència i l'esperança de la joventut.Corre l'any 1953 a la Kenya colonial, i un Vikram Lall de vuit anys viu la celebració de la coronació de la reina Elisabet mentre la guerrilla del Ma...
    Ancho: 155 cm Largo: 232 cm Pes: 650 gr
    Descatalogat
    22,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7871-715-6
    • Data d'edició : 01/05/2006
    • Any Edició : 2006
    • Idioma : Catalán
    • Autors : VASSANJI, M.G
    • Traductors : PAMIES GIMENEZ, XAVIER
    • Nº de pàgines : 368
    • Col·lecció : LES ALES ESTESES
    • Nº de col·lecció : 199
    • Encuadernació : MobilPocket
    M.G. Vassanji, guanyador del primer premi Giller, ens regala amb una colpidora novel·la sobre la traïció de la innocència i l'esperança de la joventut.

    Corre l'any 1953 a la Kenya colonial, i un Vikram Lall de vuit anys viu la celebració de la coronació de la reina Elisabet mentre la guerrilla del Mau-Mau desafia el poder britànic. En Vic i la Deepa, la seva germana, intenten trobar el seu lloc en aquest món enterbolit per disturbis violents, falses lleialtats i ideologies oposades. Entre els seus flamants companys de joc, germà i germana, que són de família índia, tenen en Bill i l'Annie, britànics, i l'Njoroge, africà, amb els quals forjaran una amistat que portaran gravada al cor tota la vida.
    Seguim en Vic a través de l'Àfrica canviant dels anys cinquanta i seixanta, una època prenyada de grans promeses. Quan l'esperança queda ofegada per la corrupció, la por i la repressió dels anys setanta i vuitanta, però, en Vic cau en l'òrbita oficial de la prevaricació i el lucre polític. L'Njoroge, en canvi, no renuncia ni a l'idealisme de la seva joventut ni al seu amor per la Deepa. Ni el cinisme de l'un ni l'idealisme de l'altre poden eludir les tragèdies que els esperen.
    Punyent i agredolça, plena de vívids retrats i matisos subtils, The In-Between World of Vikram Lall és narrada per la veu d'en Vic des del seu exili a la vora del llac Ontario mentre evoca els esdeveniments històrics que l'han conformat i les decisions que ha anat prenent.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.