• NABIUS. DOSSIERS DE CULTURA PIRINENCA

    VARIOS AUTORES PAGÈS Ref. 9788497792783 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El llibre és una obra de referència imprescindible sobre el Pirineu Català. Els investigadors, estudiosos i persones interessades en general per temes pirinencs hi trobaran un doll d'informació sobre els camps més diversos. Articles, documentació, fotografies, fonts i bibliografia de tota mena. Els ...
    Dimensions: 201 x 270 x 19 cm Pes: 1091 gr
    Disponible en breu
    32,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    El llibre és una obra de referència imprescindible sobre el Pirineu Català. Els investigadors, estudiosos i persones interessades en general per temes pirinencs hi trobaran un doll d'informació sobre els camps més diversos. Articles, documentació, fotografies, fonts i bibliografia de tota mena. Els temes i autors mantenen els principis d'exigència i autoritat especialitzada, cada dossier ha estat escrit no només amb ple coneixement de causa, sinó també amb gust i ganes. Ens parlen del món natural i la transformació que hi ha produït l'activitat humana; s'endinsen en el món del treball i les formes de vida; s'acosten a la realitat històrica i demogràfica; ens aproximen a l'univers simbòlic del Pirineu; a l'estudi de la llengua i de la literatura, de l'art, de les tradicions. Els Nabius en conjunt projecten una mirada lúcida, seriosa, cintífica sobre la cultura pirinenca.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.