• DEVOTES, CROATS I MILITANTS

    L'APOSTOLAT SEGLAR SOTA EL FRANQUISME A LLEIDA

    BARALLAT I BARÉS, JAUME PAGES EDITORS Ref. 9788479353759 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Els bisbes espanyols, a la guerra civil, opten per Franco en definir el cop militar com "cruzada". Aquesta definició els porta a una reinterpretació del missatge predicat, el producte de la qual és el nacionalcatolicisme, que il·lustra a l'anterior llibre L'Església sota el franquisme. Ara bé (i aqu...
    Dimensions: 240 x 170 x 19 cm Pes: 629 gr
    Disponible en breu
    18,03 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    Els bisbes espanyols, a la guerra civil, opten per Franco en definir el cop militar com "cruzada". Aquesta definició els porta a una reinterpretació del missatge predicat, el producte de la qual és el nacionalcatolicisme, que il·lustra a l'anterior llibre L'Església sota el franquisme. Ara bé (i aquí reprenem el fil), els bisbes sols (o àdhuc bisbesclergat) no podien arribar de manera efectiva a la gran massa del poble sense comptar amb uns comandaments intermedis. Aquests últims farien de pont entre els estrategs definidors de l'alta política i la tropa feligresa: són els apòstols seglars; fins que aquests se n'adonen i decideixen, ulteriorment, trencar el consens nacionalcatòlic. És la ruptura del model d'Església. L'estudi analitza aquests dos moments tal com es van donar històricament a Lleida (1938-1968). El conjunt de la recerca és un treball pioner clau en oferir una mostra del que va passar a tota l'Església espanyola sota el franquisme.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.