• RACONS. TEMPS D'AVENTURA

    DDAA COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788497912853 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El programa televisiu Temps d'aventura comença amb una secció anomenada "Racons", on cada setmana es mostra algun lloc secret per anar a fer una de les coses més saludables d'aquest món: practicar esport a l'aire lliure.Després de 5 anys i gairebé 200 "Racons", el programa va impulsar que fossin els...
    Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    18,70 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    El programa televisiu Temps d'aventura comença amb una secció anomenada "Racons", on cada setmana es mostra algun lloc secret per anar a fer una de les coses més saludables d'aquest món: practicar esport a l'aire lliure.
    Després de 5 anys i gairebé 200 "Racons", el programa va impulsar que fossin els teleespectadors els qui ens mostressin els seus "Racons".
    L'experiència no solament ha estat molt positiva, sinó que ens ha confirmat que la interactivitat en el món de la televisió ha deixat de ser una tendència per convertir-se en una realitat enriquidora, i molt més quan tens al teu costat un col·lectiu de teleespectadors amb un grau elevadíssim d'activitat i coneixements.
    Al nord, al sud. A la muntanya, a la costa. Itineraris fàcils, per a la família; més difícils, per entrenar tècnica. Curts, per als nens. Llargs, per al cor.
    Racons i més racons. 22 en total. De tota mena i de tots els estils. Tan variats i diferents com els mateixos autors. Un gran collage d'aventures i maneres d'explicar. Són vostres, que els gaudiu!

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.