• ADIÓS A CHINA.

    MOURELO, SUSO INTERFOLIO Ref. 9788493695064 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    A finales del siglo XX, Suso Mourelo, hizo un parentesis en su actividad de profesor, reportero y guionista para emprender un viaje por China que daría un vuelco a sus planes de futuro y a su vida misma.Recorrió cerca de 15.000 kilómetros en todo tipo de transportes, llegó a aldeas tibetanas en las ...
    Ancho: 135 cm Largo: 200 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    18,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • ISBN : 978-84-936950-6-4
    • Data d'edició : 01/11/2009
    • Any Edició : 2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MOURELO, SUSO
    • Nº de pàgines : 384
    • Col·lecció : LEER Y VIAJAR
    • Nº de col·lecció : 6
    A finales del siglo XX, Suso Mourelo, hizo un parentesis en su actividad de profesor, reportero y guionista para emprender un viaje por China que daría un vuelco a sus planes de futuro y a su vida misma.
    Recorrió cerca de 15.000 kilómetros en todo tipo de transportes, llegó a aldeas tibetanas en las montañas del este, a poblados de minorías étnicas en las tierras fronterizas, a lugares abandonados por el desarrollo, a pueblos anclados en la tradición y a centros industriales y urbes en pos de la modernidad.

    Testigo de excepción de los momentos previos al vertiginoso cambio del gigante asiático, el autor, gracias a su nítida visión del mundo y a su peculiar manera de viajar, traza un retrato de una China que comenzaba a ser lo que hoy conocemos, a la vez que vivía una China que no volverá jamás.


    «Pulcramente escrita, con diálogos refrescantes y constantes pinceladas de humor, conforma, sin pretenderlo, un fino y certero análisis antropológico de China, de una China que, como expresa muy agudamente el autor, ya casi no existe»
    Agustín Rivera, El Mundo

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.