• PARAULES QUE CUREN

    ROVIRA, ÀLEX PLATAFORMA Ref. 9788496981171 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Estem davant d´un text lluminós. Una gran selecció de frases que han configurat la vida de l`Àlex Rovira, que transmeten el seus pensaments i el seus sentiments, fent evident la textura del que és humà. Aquí se´ns presenten paraules de saviesa, de bellesa i d´humanitat. retalls de grans textos, ben ...
    Dimensions: 220 x 140 x 110 cm Pes: 150 gr
    Disponible en breu
    15,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • Col·lecció : TESTIMONIO
    • Nº de pàgines : 136
    • Traductors : FIGUERAS, ALBERT
    • Autors : ROVIRA, ÀLEX
    • Idioma : Catalán
    • Any Edició : 2008
    • Data d'edició : 01/04/2008
    • ISBN : 978-84-96981-17-1
    Estem davant d´un text lluminós. Una gran selecció de frases que han configurat la vida de l`Àlex Rovira, que transmeten el seus pensaments i el seus sentiments, fent evident la textura del que és humà. Aquí se´ns presenten paraules de saviesa, de bellesa i d´humanitat. retalls de grans textos, ben escollits i, sobre tot, magistralment organizats. En aquesta lectura se´ns ofereix un mosaic comprensíble de perles de saviesa que ens desxifren el món. Com en totes les grans coses, le págines es troben comptades i ajustades amb una senzillesa i una naturalitat sorprenents.
    El dia en que a les escoles s´utilitzi el llibre d´Àlex Rovira per ensenyar l´assegnatura de VIURE, el món començarà a canviar de debó. Si el futur és una cosa de la imaginació, perque el que tenim sempre entre les mans és estrictament el present, publicar aquest llibre és, en cert sentitk, donar un primer pas per a canviar les coses.
    Les seves pinzellades inicials a cada capítol són com la batuta del director d´orquesta (Fellini ja ens va ensenyar que sense director, per bons que seiguin els músics, ´l´orquestra no funciona).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.