• EL COR DE LES TENEBRES

    'CONRAD, JOSEPH ' GALAXIA GUTENBERG Ref. 9788481096903 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    ®Ah, l'horror! L'horror!¯ són les últimes paraules que l'agent comercial Kurtz pronuncia poc abans de morir. Marlow, temps després, obligat juntament amb la resta de la tripulació del Nellie a esperar el reflux de la marea en el T…mesis, recorda aquestes paraules i els dies en què la seva missió per...
    Dimensions: 274 x 204 x 22 cm Pes: 760 gr
    Disponible en breu
    29,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    ®Ah, l'horror! L'horror!¯ són les últimes paraules que l'agent comercial Kurtz pronuncia poc abans de morir. Marlow, temps després, obligat juntament amb la resta de la tripulació del Nellie a esperar el reflux de la marea en el T…mesis, recorda aquestes paraules i els dies en què la seva missió per a una companyia comercial va consistir a remuntar el riu a la recerca de l'antic director de l'Estació Central, Kurtz.

    Marlow, en el seu viatge, assisteix amb perplexitat, repugn…ncia i ocasional indiferència a escenes que mostren la naturalesa de la presència de l'home blanc a l'·frica negra.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.