• LA SOCIEDAD ANTE EL DEFICIENTE MENTAL:NORMALIZACIÓN, INTEGRACIÓN EDUCATIVA, INSE

    MUNTANER GUASP, JOAN NARCEA DE EDICIONES Ref. 9788427711105 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Se trata de un trabajo sobre las características y alternativas de formación actuales en relación a las personas con deficiencia mental. Es una síntesis de los estudios más recientes en torno a la problemática educativa de la deficiencia mental desde todos los ámbitos, con la finalidad de acercar al...
    Ancho: 150 cm Largo: 215 cm Pes: 230 gr
    Disponible en breu
    10,22 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    Se trata de un trabajo sobre las características y alternativas de formación actuales en relación a las personas con deficiencia mental. Es una síntesis de los estudios más recientes en torno a la problemática educativa de la deficiencia mental desde todos los ámbitos, con la finalidad de acercar al lector de una forma estructurada, las distintas perspectivas en el conocimiento y en la intervención de las personas con deficiencia mental. Se mueve en una línea educativa para analizar la situación global del deficiente mental, desde ámbitos de actuación, de una forma real y concreta. El segundo gran bloque de temas se sitúa en una interesante perspectiva social y de integración familiar, escolar y laboral. Finaliza tratando de manera original los ámbitos de la calidad de vida del deficiente mental adulto.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.