• MEDITACIONS PER A SANAR LA TEVA VIDA

    HAY, LOUISE URANO, S.A. Ref. 9788479530945 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    En aquest bell recull de meditacions i afirmacions, Louise L. Hay ens comunica la seva filosofia en relació amb molts aspectes de la vida quotidiana. Les nostres experiències són un producte del que pensem, i en bona part la cuasa del fet que no ens peassin més coses positives &#...
    Pes: 350 gr
    Disponible en breu
    14,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES

    En aquest bell recull de meditacions i afirmacions, Louise L. Hay ens comunica la seva filosofia en relació amb molts aspectes de la vida quotidiana. Les nostres experiències són un producte del que pensem, i en bona part la cuasa del fet que no ens peassin més coses positives és que creiemque no ens les mereixem. Per endegar un canvi que ens dugui a tenir la vivència de la riquesa i la plenitud de la vida cal, doncs, començar per modificar els nostres processos mentals, perquè les pors i limitacions que ens van transmetre les persones que ens van educar ja no tinguin lloc a la nostra ment. Louise L. Hay ens proporciona en les seves meditacions per a sanar la teva vida una gran oportunitat de prendre i cultivar una nova actitud que ens ajudi a torbar la felicitat que cerquem.


    En aquesta obra, l'última que l'autora ha publicat, Louise Hay comparteix amb nosaltres les seves reflexions més recents. Cadascuna de les meditacions s'acompanya d'una afirmació i amb dues ens donen una nova visió del termes quotidians de la nostra vida.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.