• UNA HUMANITAT EXTINGIDA

    AGUILERA, GEMMA ARA LLIBRES, S.L Ref. 9788492552047 Ver otros productos del mismo autor
    Els habitants d'Europa, de pell blanca i cabells clars, es veuen sorpresos per la irrupció de nombrosos africans de pell fosca. El xoc té com a conseqüència, després d'una convivència de 12.000 anys, l'extinció dels europeus autèntics i l'inici d'una nova civilització...No, no és un relat de ciència...
    Ancho: 160 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    19,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    Els habitants d'Europa, de pell blanca i cabells clars, es veuen sorpresos per la irrupció de nombrosos africans de pell fosca. El xoc té com a conseqüència, després d'una convivència de 12.000 anys, l'extinció dels europeus autèntics i l'inici d'una nova civilització...
    No, no és un relat de ciència-ficció: és el que va passar fa 28.000 anys quan els nostres avis, homínids Sàpiens, van acabar substituint els Neandertals. Però no érem sols a la Terra: sabíeu que van arribar a conviure en el temps -i de vegades en l'espai- quatre espècies diferents d'homínids?
    La periodista Gemma Aguilera, amb l'ajut dels científics més prestigiosos en antropologia, genètica, prehistòria, etnologia..., revela en aquest assaig amè i apassionant el fruit de les últimes investigacions sobre els Neandertals: unes dades tan desconegudes com sorprenents d'aquests misteriosos cosins llunyans.
    "Convé llegir una obra com aquesta, ja que ens acosta al coneixement del nostre gènere. Gràcies a les dades i a les assenyades reflexions que hi fa, podrem pensar a incrementar la nostra consciència d'espècie i humanitzar-nos una mica més si cal." Eudald Carbonell

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.