• GRAFOLOGÍA Y CIENCIA

    VALIDACIÓN CON CIENTOCINCUENTA TESIS DOCTORALES

    PUENTE BALSELLS, MARILUZ/VIÑALS CARRERA, FRANCISCO EDITORIAL UOC Ref. 9788497889292 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La grafología, al igual que las técnicas proyectivas, donde hay asimismo muchos puntos en común, se validan sobre todo por correlación. En este trabajo de revisión se exponen ciento cincuenta tesis, muchas de ellas de materias interdisciplinares, donde se correlacionan particularidades o característ...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    21,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • ISBN : 978-84-9788-929-2
    • Data d'edició : 01/01/2010
    • Any Edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : PUENTE BALSELLS, MARILUZ/VIÑALS CARRERA, FRANCISCO
    • Nº de pàgines : 180
    • Col·lecció : MANUALES
    • Nº de col·lecció : 171
    La grafología, al igual que las técnicas proyectivas, donde hay asimismo muchos puntos en común, se validan sobre todo por correlación. En este trabajo de revisión se exponen ciento cincuenta tesis, muchas de ellas de materias interdisciplinares, donde se correlacionan particularidades o características del grafismo con elementos o factores de personalidad enmarcados dentro de trabajos de investigación científica como son las tesis doctorales, cumpliendo todos los requisitos de garantías en cuanto a su metodología, por ello la homologación confluye en una directriz de metaanálisis que ratifica la validez de cada una de las investigaciones concediendo un sentido global de revalidación a todo el sistema grafológico.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.