• 17/06/2024 18:30 h Llibreria Jaimes - Carrer València 318 - 08009 BCN

    Els quarts dilluns amb el poeta Antoni Marí

    Tertúlia poètico/literària amb en Francesc Parcerisas

    Aquesta vegada podrem comptar amb un poeta, narrador i assagista excepcional, Antoni Marí (Eivissa, 1944). Autor d'una obra crítica única (L'entusiasme i la quietud, Formes de l'individualisme, etc.) i d'una narrativa de  gran originalitat (El vas de plata, El camí de Vincennes, Entspringen...), és en la poesia on Antoni Marí ha concentrar una part importantíssima del seu saber, que enllaça amb la tradició romàntica alemanya i amb la figura cabdal de la modernitat europea, T.S. Eliot. Títols com El preludi, Un viatge d'hivern, El desert, Ombra i llum o Han vingut uns amics, en son bona prova.
    Antoni Marí, que darrerament ha pogut participar en molt pocs actes públics a causa de la seva salut, ens llegirà poemes dels seus llibres i d'un poema llarg encara inèdit, Quatre costats, integrat per quatre cants, que ha donat per finalitzat fa poques setmanes.

    Us esperem per acomiadar aquest curs el dilluns 17.


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.