• 27/05/2024 19:00 h Institut français de Barcelone - c/ Moia 8 - 08006 Barcelona

    Regards sur le monde à l'Institut français : Quin és l’estat dels drets LGBT+ al món?

    Avec le journaliste Guillaume Delacroix, Jean-Marc Berthon, ambaixador de França dels drets de les persones LGBT+ y Meritxell Sáez, tècnica referente del àmbito de promoción de los derechos LGTBI de la Direcció de feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona

    Si bien el 17 de mayo se celebra el Día Mundial de la Homofobia, las relaciones entre personas del mismo sexo todavía están reprimidas por ley en 69 países. Si Francia y España están claramente comprometidas con la despenalización universal de la homosexualidad y la defensa de los derechos de las personas LGBT+, este encuentro examinará la situación de la violencia y la discriminación por orientación sexual e identidad de género en todo el mundo y reflexionará sobre posibles cursos de acción para garantizar y fortalecer su protección en el escenario internacional.

    En francés con traducción simultánea al castellano

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.