• 19/02/2024 19:00 h Institut français de Barcelone - c/ Moia 8 - 08006 Barcelona

    Un regard sur le monde : Le moment de l’Inde, à l'Institut français

    Avec Guillaume Delacroix, Auteur de « Dans la tête de Narendra Modi », Actes Sud 2024 et Igor G. Barbero Ex correspondant dans l'Asie du Sud pour l'agence EFE

    Aux mois d’avril et mai, Narendra Modi briguera un troisième mandat à la tête de l’Inde, lors d’élections législatives capitales pour l’avenir du géant d’Asie du Sud, pays désormais le plus peuplé de la planète. Comment fonctionne la plus grande démocratie du monde ? Comment se développe son économie qui surprend par sa croissance phénoménale et sa versatilité ? Quelles perspectives peut-on envisager au regard de la domination des nationalistes hindous depuis 10 ans ? Dans un livre édité à cette occasion, Guillaume Delacroix et Sophie Landrin, correspondante du Monde à Delhi, analysent les racines idéologiques du premier ministre sortant et interrogent l’avenir. Au programme, une conversation avec le journaliste Igor G. Barbero, ancien correspondant de l’agence de presse EFE en Asie du Sud.
    Entrée libre - réservation obligatoire - traduction simultanée

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.