• 22/06/2023 19:00 h Llibreria Jaimes - Carrer València 318 - 08009 BCN

    Presentació de "Viure ràpid" - "Vivir deprisa" - "Vivre vite" de Brigitte Giraud

    Présentation de la traduction au catalan et espagnol du Prix Goncourt 2022, venez écouter et discuter avec l'auteure

    Una novel·la vertiginosa i devastadora que intenta donar resposta a la mort inesperada de Claude, la parella de Brigitte Giraud, vint anys enrere.En un relat veloç que es llegeix com un veritable compte enrere, Brigitte Giraud intenta desentrellar què va provocar lÆaccident de moto que va fer perdre la vida al seu marit el 22 de juny de 1999. Vint anys més tard, fa la vista enrere als fets imprevisibles que van portar lÆinevitable i torna a indagar en aquelles preguntes que continuen sense resposta. Va ser la casualitat El destí Un seguit de coincidències nefastes Mentre observem lÆànsia dÆuna parella per mudar-se, les presses per començar a reformar-ho tot, les corredisses per anar a buscar el nen a lÆescola, els plans i els canvis de plans a última hora... ens adonem que viure o, més aviat, viure ràpid, és perillós. 

    "J'ai été aimantée par cette double mission impossible. Acheter la maison et retrouver les armes cachées. C'était inespéré et je n'ai pas flairé l'engrenage qui allait faire basculer notre existence. Parce que la maison est au coeur de ce qui a provoqué l'accident". En un récit tendu qui agit comme un véritable compte à rebours, Brigitte Giraud tente de comprendre ce qui a conduit à l'accident de moto qui a coûté la vie à son mari le 22 juin 1999.
    Vingt ans après, elle fait pour ainsi dire le tour du propriétaire et sonde une dernière fois les questions restées sans réponse. Hasard, destin, coïncidences ? Elle revient sur ces journées qui s'étaient emballées en une suite de dérèglements imprévisibles jusqu'à produire l'inéluctable. A ce point électrisé par la perspective du déménagement, à ce point pressé de commencer les travaux de rénovation, le couple en avait oublié que vivre était dangereux.
    Brigitte Giraud mène l'enquête et met en scène la vie de Claude, et la leur, miraculeusement ranimées.

    En collaboration avec L'institut français de Barcelone, Contraseña et Amsterdam Llibres
    Traduction Simultanée par Mireia Porta


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.