• 19/06/2023 18:30 h Llibreria Jaimes - Carrer València 318 - 08009 BCN

    Els quarts dilluns amb els poetes Mònica Miró i Manel Ollé

    Tertúlia poètico/literària amb en Francesc Parcerisas, tres duets molt especials llegiran i parlaran sobre la seva obra

    Mònica Miró

    (Barcelona, 1969) és llicenciada en Filologia Llatina i en Filologia Francesa i Màster en Història de les Religions. Professora, escriptora i traductora, ha estat docent a la Universitat de Barcelona, a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat Oberta de Catalunya. Imparteix cursos d’escriptura creativa i de literatura clàssica a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

    És autora de nombrosos estudis sobre llengua i cultura llatines, literatura francesa, antropologia de les religions i llengua i literatura catalanes. Godall edicions ha publicat fins ara dues obres seves: el recull d’epitafis poètics llatins Perennia (2015) i la col·lecció de haikus i tankes Hybrida (2019)

    Manel Ollé


    Professor titular d'Història i cultura de la Xina moderna i contemporània del Departament d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra i coordinador del Màster en Estudis xinesos de la mateixa universitat. Ha publicat el llibre de poesia Bratislava o Bucarest (Premi Gabriel Ferrater, Edicions 62, 2014). Ha traduït Tao. Fragments del camí del vell savi xinès (Fragmenta, 2017), El sentit de la literatura, de Gao Xingjian (Empúries, 2004) i, juntament amb Chün-Chün Chin, el recull Contes estranys del pavelló dels lleures, de Pu Songling (Quaderns Crema, 2001). Ha antologat, traduït i prologat el recull Pedra i pinzell. Antologia de la poesia clàssica xinesa (Alpha, 2012). Ha publicat també assajos i articles sobre història xinesa, com La Empresa de China: de la Armada Invencible al Galeón de Manila (Acantilado, 2003) o Made in China: el despertar social, político y cultural de China (Destino, 2006). El 2021 va rebre el Premi de Poesia Jocs Florals de Barcelona amb el poemari Un grapat de pedres d’aigua (LaBreu Edicions).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.