• 27/03/2023 18:30 h Llibreria Jaimes - Carrer València 318 - 08009 BCN

    Els quarts dilluns amb els poetes Núria Mirabet i Víctor Obiols

    Tertúlia poètico/literària amb en Francesc Parcerisas, tres duets molt especials llegiran i parlaran sobre la seva obra

    Núria Mirabet va néixer a Barcelona l’any 1966, ciutat a on resideix. Ha conreat el gènere poètic durant força temps. Amb l’Editorial Trípode ha publicat Lianes o les rates que imiten l’Esther Williams i Descosir-se l’asfalt en un abric de quadres.
    Víctor Obiols (Barcelona, 1960), és llicenciat en Filologia Clàssica per la UB, doctor en Literatura Comparada per la University of Southampton i musicoterapeuta. És conegut en el món musical com a Víctor Bocanegra (Bloc de lírica dura – Homenatge a Pepe Sales, 2005; Fonografies, 2008; Villon [Les Balades], 2011; Cançons de l’Akídelara, 2013).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.