• 12/11/2022 11:30 h Llibreria Jaimes - Carrer València 318 - 08009 BCN

    J'aime les samedis : "pourquoi fait-il noir à l'heure du coucher ?" Viens écouter les histoires de Mimi

    Une activité de contes et travaux manuels, recommandée à partir de 3 ans, à 11h30 et à 17h30

    « Ils vécurent heureux et ils eurent beaucoup d'enfants. Voilà, l'histoire est finie. Bonne nuit, ma chérie ! » Pas si vite, que s'est-il passé ensuite ? Ouvrez grand vos oreilles, l'histoire ne fait que commencer...

    Pourquoi je dois aller me coucher ? Où dorment les animaux ? À quoi ça sert la sieste ? Et pourquoi fait-il noir à l'heure du coucher ? Installe-toi confortablement et découvre-le ici.

    Et toi tu veux quoi pour dormir? un doudou? un dada? un didi? Alors, fais-le et repars avec !!!!!!!




Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.