• 21/05/2022 12:00 h Llibreria Jaimes c/ València 318 - 08009 Barcelona

    T'agrada la fotografía? Vine al nostre Safari fotogràfic, tema : "Paisatge emocional" 2 sessions

    A càrrec de Carola Garcia, fotògrafa

    Als Safaris trobaràs les claus de la fotografia creativa.
    Posat a les sabates dels grans autors: als Safaris ho farem enfrontant diversos temes i tècniques, on els conceptes es treballen en moduls de 2 sessions.
    Sobre la temàtica treballada a la primeraa classe, a la següent farem una sortida.L'objectiu serà trobar la manera de plasmar allò que hem après amb una nova manera de mirar, tan individualment com si cal, en equip.
    Aprendrem recursos i eines de diferents disciplines, a conèixer d'altres llenguatges artístics, tant els clàssics com els actuals, i a interrelacionar-los entre ell.
    Només et demanem que tinguis control sobre la càmera i les seven eines bàsiques (diafragma, vel.locitat i Iso) i que duguis la càmera digital, reflex, bridge o compacte, sempre que tinguin possibllitat de control manual.
    Els temes es tractaran en 2 sessions : una més teòrica i una de camp

    4- Minimalisme al paisatge  (21 i 28 sortida de tarda) maig)

    Inscripció a les 2 sessions temàtiques, dissabte  a les 12h  (1 teòrica i 1 pràctica) : 30€

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.