• 19/03/2022 11:30 h Llibreria Jaimes c/ València 318 - 08009 Barcelona

    J'aime les samedis de la francophonie : " Dis-moi dix-mots qui (d)étonnent ! " pour les 3-8 ans avec Mimi

    Atelier de calligraphie-gribouillage et de graphisme-écriture, recommandée à partir de 3 ans, à 11h30 et à 17h30

    Ah ! C'est pas vrai, pince-moi ! Qu'est-ce que les mots peuvent être époustouflants, saperlipopette !

    Ce samedi nous allons confectionner un imagier très particulier pour fêter la francophonie. Tintamarre garanti !

    S'inscrire à 11h30 : 5€

    S'inscrire à 17h30 : 5€



Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.