• 23/04/2021 10:00 h Llibreria Jaimes - Parada nº 6 (Pg de Gràcia entre Consell de Cent i Aragó)

    Signatures del dia del llibre a la parada nº 6 (Pg de Gràcia Consell de Cent) a l'espai perimetrat del Passeig de Gràcia

    Feu-vos dedicar el llibre pel vostre escriptor preferit

    Si desitgeu que els autors us dediquin un llibre i no podeu passar o no voleu fer cua, el podeu comprar ara (cliquant a sobre del títol) i indiqueu a observacions a qui ha d'anar dedicat i quan voleu passar-lo a buscar, i per cert no cal esperar el dia del llibre, si voleu, per evitar al màxim aglomeracions encarregar-lo o venir-lo a buscar abans del dia del llibre, molt millor.

    Llista i horaris dels autors que signaran a la parada nº 6 (Pg de Gràcia entre Consell de Cent i Aragó) a l'espai perimetrat del Passeig de Gràcia

    10h -> 11h

    Raül ROMEVA Ubuntu
    Rafel NADAL Mar d'estiu

    11h -> 12h

    Najat EL HACHMI El lunes nos querrán Premio Nadal de Novela 2021

    12h -> 13h

    Ana PARDO DE VERA i Albert CALATRAVA i Eider HURTADO La armadura del rey
    Dolores REDONDO Los privilegios del ángel

    13h -> 14h

    Dr ARGIMON i Dr PADRÓS i Gemma BRUNA 2 metges i 1 pandèmia
    Alba DALMAU Amor i no

    15h -> 16h

    Víctor GARCÍA TUR L'aigua que vols Premi Sant Jordi 2020
    Jordi CABRÉ Sense fi

    16h -> 17h

    Josep RULL 1 dia d'octubre i 2 poemes


    17h -> 18h

    Oriol MITJÀ A cor obert
    Borja BAGUNYÀ Els angles morts

    18h -> 19h

    Rolando VILLAZÓN Amadeus en bicicleta

    19h -> 20h

    Marina GARCÉS Escola d'aprenents
    Txell FEIXAS Dones valentes
    Entrada lliure, totes les condicions sanitàries son respectades per la salut de tots

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.