• 20/03/2021 18:00 h Par Zoom - non présentiel

    Samedi de la francophonie: Activité camusienne, Conversations autour de "La noche de la verdad de Albert Camus"

    Par l’AEC en España (Asociación de Estudios Camusianos)

    La noche de la verdad: Los artículos de Combat (1944-1949). Los textos que dieron a conocer al premio Nobel Albert Camus y le hicieron emerger como un líder moral e intelectual.
    - Hélène Rufat (Présidente de l'AEC)
    - Mª Teresa Gallego (Traductrice)
    - María Santos-Sainz (Professeur de journalisme à l'Université de Bordeaux, et membre de l'AEC)
    - André Abbou (Professeur émérite de linguistique appliquée à l'Université de Paris, et membre de la SEC)

    Pour s'inscrire, merci d'envoyer un mail à confirmaciones@penguinrandomhouse.com, vous recevrez ensuite l'adresse du zoom

    Carnets Volume 1 de mai 1935 à février 1942 d'Albert Camus
    Carnets Volume 2 de janvier 1942 à mars 1951 d'Albert Camus
    Carnets Volume 3 de mars 1951 à février 1959 d'Albert Camus





Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.