• 20/04/2020 02:00 h Món

    Totssomsantjordi : Posa el cap i el cor en aquesta diada

    Regala i compra llibres amb els nostres xecs regal i xecs llibres i el dia 23 d'abril els enviarem per mail a la persona que ens diguis

    Aquest Sant Jordi, no podrem  el compartir amb vosaltres a la nostra llibreria, el dia del llibre es trasllada a l’estiu, al 23 de juliol.

    Entenem que la millor manera de servir la comunitat, siguin quins siguin els inconvenients en termes comercials i seran durs, és de NO fer enviaments la setmana del 20 al 25, posaria en perill massa gent.

    Malgrat tot, si desitgeu regalar algun llibre, us proposem participar en aquest acte militant comprant llibres al nostre web, també hi trobareu xecs regal. Hi haurà autors que dedicaran els seus llibres. El dia 23 enviarem un mail a la persona a qui li volgueu regalar el llibre o el xec regal de part vostra.

    Es podran recollir els llibres i bescanviar els xecs a la llibreria una vegada el confinament acabat, i tindran d'un ex libris exclusiu del Tyto Alba deregal. No només disminuïm els riscos de l’epidèmia sinó que a més a més tindrem el plaer de veure-us, i també contribuireu a ajudar a la vostra llibreria preferida.

    Esperant veure-us ben aviat, bones lectures, bon Sant Jordi !

    Tots a celebrar Sant Jordi : aquí!!!!!

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.