• 13/11/2019 19:00 h Llibreria Jaimes c/ València 318 - 08009 Barcelona

    Exposició-venda de les il·lustracions originals de Pilar Abad

    24 aiguades de Pilar Abad que il·lustren els poemes del llibre de poemes "Heimat" d'Antoni Clapés

    Parlarem del nou recull de poemes: Heimat (suite helvètica) i dels vint-i-quatre dibuixos a l’aiguada de Pilar Abad, que podrem veure en l'exposició-venda de l'espai galeria de la llibreria Jaimes i que il·lustren els 24 poemes d’Antoni Clapés. Víctor Sunyol ha escrit un afinat epíleg.

    El nom del llibre, heimat, és una paraula alemanya difícil de traduir, però que podríem imaginar com el país natal o el lloc —real o imaginat— on ens sentim com a casa, on és possible escoltar el silenci del “pur fremir entre dos instants”. Heimat és l’oposat al desarrelament.

    Lluny de les consideracions polítiques que al segle dinou se li van poder donar, heimat s’acostaria a la idea de país que Pla va descriure de l’Empordanet des del Pedró de Pals.

    Els vint-i-quatre dibuixos i poemes tracten de reflectir el sentiment de pertinença en un lloc on encara és possible la felicitat personal.

    El llibre, publicat per Cafè Central, ha estat imprès per Marc Castells artgrafia de Sabadell, sobre paper biotip de 160 grs i coberta amb cartolina plan llis de 540 grs Harvest. És una edició de cent exemplars, numerats i signats pels autors.

    Entre congestes

    el bosc s’enfila serra amunt

    per carenejar

    límits.

                Alena, el bosc.

    I aquest alenar

    esdevé una de les grans formes

    del silenci.

    I del dolor.



Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.