• DIRIGIR VENDEDORES ES MUCHO MÁS

    CHIESA DE NEGRI, COSIMO EMPRESA ACTIVA Ref. 9788496627437 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Las claves del liderazgo comercialPedro, el joven vendedor protagonista del libro Vender es mucho m225;s, es promocionado a Director de Ventas de una corredur237;a de seguros reci233;n adquirida por su empresa. Consciente de que no se requieren las mismas caracter237;sticas para ser un buen vendedor...
    Pes: 216 gr
    Disponible en breu
    12,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • ISBN : 978-84-96627-43-7
    • Data d'edició : 01/03/2008
    • Any Edició : 2008
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CHIESA DE NEGRI, COSIMO
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : NARRATIVA EMPRESARIAL

    Las claves del liderazgo comercial


    Pedro, el joven vendedor protagonista del libro Vender es mucho m225;s, es promocionado a Director de Ventas de una corredur237;a de seguros reci233;n adquirida por su empresa. Consciente de que no se requieren las mismas caracter237;sticas para ser un buen vendedor que para dirigir un buen equipo de ventas, recurre nuevamente a los sabios consejos de su mentor Enrique.


    Pronto Pedro aprende cu225;les son las principales claves de la direcci243;n de un equipo de ventas, c243;mo definir una estrategia comercial y la forma de medir los resultados. Tambi233;n aprender225; cu225;l es la mejor forma de gestionar al equipo y en especial c243;mo motivar, recompensar y comunicarse con todos los vendedores de forma tal que logren convertirse en verdaderos consultores de sus clientes. As237; como vender es mucho m225;s que el hecho de ofrecer algo a un potencial consumidor, dirigir vendedores requiere tener muchos m225;s conocimientos que los de un vendedor.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.