• DICCIONARIO MÉDICO ESPAÑOL-INGLÉS

    VOX Ref. 9788499740263 Ver otros productos de la misma colección
    El recurso ideal para todo tipo de profesionales sanitarios y estudiantes de carreras relacionadas con las ciencias de la salud.Compilado por un equipo multidisciplinar de profesionales de la medicina, el diccionario médico bilingüe VOX proporciona los términos clave que cubren un extenso rango de e...
    Dimensions: 250 x 175 x 40 cm Pes: 1230 gr
    Disponible en breu
    29,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • ISBN : 978-84-9974-026-3
    • Data d'edició : 01/05/2012
    • Any Edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Nº de pàgines : 928
    • Col·lecció : VOX - LENGUA INGLESA - DICCIONARIOS GENE
    El recurso ideal para todo tipo de profesionales sanitarios y estudiantes de carreras relacionadas con las ciencias de la salud.

    Compilado por un equipo multidisciplinar de profesionales de la medicina, el diccionario médico bilingüe VOX proporciona los términos clave que cubren un extenso rango de especialidades, como la cardiología, la endocrinología, la inmunología, la obstetricia, la oncología, la pediatría, la psiquiatría, etc.
    Esta completa obra de referencia incluye:

    ? más de 38.000 entradas y 35.000 subentradas que recogen la terminología médica clave.
    ? un riguroso resumen gramatical.
    ? tablas de conjugación que recogen más de 90 verbos irregulares.
    ? una sección de expresiones y frases hechas con más de 500 frases típicas en las entrevistas y exámenes médicos.
    ? una guía visual, con más de 100 ilustraciones, para facilitar la comunicación entre los médicos y sus pacientes.

    Para disfrutar durante 12 meses de la versión online del diccionario, acceda a www.diccionarios.com e introduzca el código que encontrará en el interior.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.