• LA LECCIÓN DE ANATOMÍA

    KIS, DANILO ACANTILADO Ref. 9788415689256 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Acusado de plagio tras el éxito de Una tumbapara Boris Davidovich, llevado al paroxismopor la intelligentsia comunista, Danilo Ki? escribiósu «libro de la redención». En él nos conducehacia una metáfora global, la de la lecciónde anatomía desarrollada como símil delArte. Festín sangriento en el que ...
    Ancho: 131 cm Largo: 210 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    26,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    Acusado de plagio tras el éxito de Una tumba
    para Boris Davidovich, llevado al paroxismo
    por la intelligentsia comunista, Danilo Ki? escribió
    su «libro de la redención». En él nos conduce
    hacia una metáfora global, la de la lección
    de anatomía desarrollada como símil del
    Arte. Festín sangriento en el que el arte triunfa
    sobre la banalidad y las ideologías totalitarias,
    Danilo Ki? se nos muestra como un cirujano
    inclinado sobre el cadáver del kitsch artístico
    e ideológico.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.