• LA COMPASIÓN UNIVERSAL

    DALAI LAMA PAIDOS Ref. 9788449321634 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    «En la tradición hindú, el loto simboliza la pureza. El loto crece en el barro, aunque, dam le kie kiang, «pese a nacer en el barro», él mismo no está mancillado por el barro. El loto simboliza también la compasión sin apegos. La verdadera compasión proporciona la paz al espíritu, la serenidad, el ...
    Ancho: 115 cm Largo: 166 cm Pes: 200 gr
    Disponible en breu
    14,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • ISBN : 978-84-493-2163-4
    • Data d'edició : 01/09/2008
    • Any Edició : 2008
    • Autors : DALAI LAMA
    • Nº de pàgines : 120
    • Col·lecció : EL ARCO DE ULISES
    «En la tradición hindú, el loto simboliza la pureza. El loto crece en el barro, aunque, dam le kie kiang, «pese a nacer en el barro», él mismo no está mancillado por el barro.
    El loto simboliza también la compasión sin apegos.
    La verdadera compasión proporciona la paz al espíritu, la serenidad, el respeto interior. Nuestra vida, nuestra existencia cotidiana, se torna entonces más serena, más dichosa.»
    «Todas las grandes religiones del mundo subrayan la importancia de la compasión y del perdón. Por ello, creo que tienen la responsabilidad de contribuir a la mejora del ser humano, de fomentar una humanidad más armoniosa, más pacífica, más humana.»
    «Para mi, la esencia del budismo es la combinación de experimentar compasión hacia todos los seres y de comprender su interdependencia.»
    Dalai Lama

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.