• IN-JUSTÍCIA

    VIDAL MARSAL, SANTIAGO ANGLE EDITORIAL Ref. 9788488811806 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    A «in-Justícia», amb el coneixement que només proporciona la dura experiència diària, el jutge Santiago Vidal repassa els dèficits -gairebé innombrables- i les virtuts -algunes, poques- de l'actual sistema judicial. Ens remet a les causes dels problemes crònics del món judicial, a la incompetència d...
    Ancho: 135 cm Largo: 200 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    14,42 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    A «in-Justícia», amb el coneixement que només proporciona la dura experiència diària, el jutge Santiago Vidal repassa els dèficits -gairebé innombrables- i les virtuts -algunes, poques- de l'actual sistema judicial. Ens remet a les causes dels problemes crònics del món judicial, a la incompetència dels diferents governs, al mal funcionament policial, judicial i penitenciari..., però apunta solucions també: més i millors jutges i fiscals, més recursos, noves lleis per agilitzar els judicis, despolitització de la justícia, etc.

    Enmig d'un panorama desolador per qui entén que la justícia ha de complir realment la seva funció de servei públic, per a Santiago Vidal el futur immediat tampoc no és gaire esperançador: «Tinc la sensació que hem tocat sostre i que, si la situació política i social majoritària a l'Estat espanyol no canvia substancialment, encara haurem de donar gràcies de com estem avui.»



    >Santiago Vidal i Marsal



    (Sant Sadurní d'Anoia, 1954)
    Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1977, va exercir d'advocat laboralista fins que l'any 1989 va accedir a la carrera judicial. Ha estat jutge titular al Jutjat de 1a Instància i Instrucció d'Arenys de Mar (1990-19991), al Jutjat Penal núm. 1 de Sabadell (1992-1997) i al Jutjat Penal núm. 3 de Barcelona (1998-2002).
    Compagina la funció jurisdiccional amb la docència en el Departament de Criminologia de la Universitat de Barcelona i en el Centre d'Estudis Jurídics de la Generalitat de Catalunya. És autor de nombrosos articles en revistes especialitzades en dret i col·labora habitualment en programes de debat a Onda rambla, COM Ràdio i Catalunya Ràdio. Ha participat en diversos debats de televisió («Àgora») i en la sèrie documental «Jutjats».


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.