• EL TEMA DE NUESTRO TIEMPO

    JOSÉ ORTEGA Y GASSET AUSTRAL Ref. 9788467004649 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El tema de nuestro tiempo, meditación básica orteguiana, ahonda y aclara la metafísica de la razón vital. Las distintas facetas que el lector irá hallando -la necesaria exaltación de la vida, las críticas al racionalismo y al relativismo, la entrada en escena de la razón vital, la reforma radical de...
    Ancho: 112 cm Largo: 174 cm Pes: 200 gr
    Disponible en breu
    8,20 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    El tema de nuestro tiempo, meditación básica orteguiana, ahonda y aclara la metafísica de la razón vital. Las distintas facetas que el lector irá hallando -la necesaria exaltación de la vida, las críticas al racionalismo y al relativismo, la entrada en escena de la razón vital, la reforma radical de la filosofía que el perspectivismo de la realidad nos aporta- se presentan en el libro con la habitual mano maestra del autor, con esa claridad que él llamaba la cortesía del filósofo. Manuel Granell, especialista en la obra de Ortega y Gasset, intenta en su introducción volcar la mente del lector en la del autor, hacerle sentir el designio y el acicate de la meditación orteguiana para que se torne más clara y fértil la lectura.José Ortega y Gasset (1883-1955) realizó sus estudios de Filosofía en Madrid, donde obtuvo el grado de doctor en 1904. Amplió sus estudios en Alemania, en las Universidades de Leipzig, Berlín y Marburgo. Ganó la cátedra de Metafísica en la Universidad Central y ejerció la enseñanza hasta 1936. En 1923 fundó una de las publicaciones periódicas de mayor prestigio en nuestro país: la Revista de Occidente.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.