• EL PAÍS DE LES POMES (LES RUTES DE PONENT II)

    VIDAL, VIDAL VIRGILI & PAGES Ref. 9788486387563 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    "...la millor guia històrico-literària que s'ha fet mai de les comarques de Lleida". (J. Cal. SEGRE) "Petit miracle que colpeix el lector i en fa un Vidaladicte...Una perla de llibre". (J. Vallverdú. LA MAÑANA) "Un llibre de síntesi que combina, sagaçment, l'humor i l'erudició, el costumisme i la po...
    Dimensions: 210 x 130 x 24 cm Pes: 466 gr
    Disponible en breu
    9,02 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    "...la millor guia històrico-literària que s'ha fet mai de les comarques de Lleida". (J. Cal. SEGRE) "Petit miracle que colpeix el lector i en fa un Vidaladicte...Una perla de llibre". (J. Vallverdú. LA MAÑANA) "Un llibre de síntesi que combina, sagaçment, l'humor i l'erudició, el costumisme i la poesia, la narració concreta i el vol de la reflexió". (I. Cònsul. EL MÓN) "...es llegeix com una delícia i aporta una quantitat monumental d'informació". (X.García. AVUI)

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.