• EL CAMP DE LA BOTA

    UN ESPAI I UNA HISTÒRIA

    MONFERRER I CELADES, JOSEP MARIA OCTAEDRO, S.L. Ref. 9788499212470 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Molta gent, quan sent a parlar del Camp de la Bota, li acostumen a venir a la ment imatges de brutícia, misèria i marginació i certament, no son imatges del tot irreals. Però això és només una cara de la moneda. Si la història, tant la global com la local, la llegim només des de la centralitat de la...
    Ancho: 230 cm Largo: 150 cm Pes: 255 gr
    Disponible en breu
    15,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • ISBN : 978-84-9921-247-0
    • Data d'edició : 01/05/2012
    • Any Edició : 2012
    • Idioma : Catalán
    • Autors : MONFERRER I CELADES, JOSEP MARIA
    • Nº de pàgines : 128
    • Col·lecció : HORITZONS
    Molta gent, quan sent a parlar del Camp de la Bota, li acostumen a venir a la ment imatges de brutícia, misèria i marginació i certament, no son imatges del tot irreals. Però això és només una cara de la moneda.
    Si la història, tant la global com la local, la llegim només des de la centralitat de la societat benestant i del poder, no l?entendrem mai del tot.
    Aquest llibre és un intent d?explicar la història d?un barri tan important i simbòlic com va ser el Camp de la Bota des de dins mateix, des de la seva perifèria. I es llavors quan el seu espai i la seva història aporten nova llum al que ja sabíem. I, sobretot, reflecteixen la lluita per la dignitat que milers de persones van dur a terme per poder sortir del forat negre en què el franquisme les havia ficat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.