• CHARLES DARWIN. AUTOBIOGRAFIA (1809-1882)

    DARWIN, CHARLES R. UNIVERSITAT DE VALENCIA Ref. 9788437073286 Ver otros productos del mismo autor
    Amb motiu del bicentenari del naixement de Charles Darwin (1809-1882) la revista Mètode presenta l’autobiografia del naturalista anglès. Un text inèdit en català que representa un testimoni únic, i en primera persona, de la vida i el pensament del naturalista anglès. El 1876, Darwin va decidir escri...
    Ancho: 160 cm Largo: 210 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    7,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • Nº de pàgines : 264
    • Traductors : TERRADES, JAUME
    • Autors : DARWIN, CHARLES R.
    • Idioma : Catalán
    • Any Edició : 2009
    • Data d'edició : 01/01/2009
    • ISBN : 978-84-370-7328-6
    Amb motiu del bicentenari del naixement de Charles Darwin (1809-1882) la revista Mètode presenta l’autobiografia del naturalista anglès. Un text inèdit en català que representa un testimoni únic, i en primera persona, de la vida i el pensament del naturalista anglès. El 1876, Darwin va decidir escriure els seus records personals i professionals amb l’objectiu de deixar un resum de la seua vida als seus descendents. No obstant això, després de la seua mort, el seu fill Francis i la seua esposa Emma Wedgwood van considerar oportú ometre determinats passatges que consideraren massa personals, sobretot aquells on Darwin manifestava el seu escepticisme sobre Déu i la religió. El llibre recupera aquestes omissions, seguint la transcripció realitzada per la seua néta Nora Barlow en 1958, en una versió acurada a càrrec de Jaume Terradas.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.