"Millenium IV - El que no et mata et fa més fort" de David Lagercrantz

10/02/2016
  • El que en Frederic Andreu en pensa :

    Sempre m'agrada posar-li cara als personatges literaris. Em facilita i em fa gaudir millor la lectura. Per això m'agrada l'estrafolari detectiu de l'Eduardo Mendoza (El caso de la modelo extraviada) veient en José Sacristan, La Petra Delicado (Ana Belén) i Garzón (Santiago Segura) en: Crimenes que nunca olvidaré de A.Gimenez-Bartlett. És obligat, doncs, fer una referencia a Millenium IV - El que no et mata et fa més fort, i considero que per "justicia poètica" haig de fer un pro i un contra.
    PRO- Es obligat llegir l'ultima idea de l'Stig Larsson que en les seves mans era molt brillant i hauria estat sens dubte equivalent a Millenium III en la seva complexitat.
    CONTRA- Penso que la mort de l'autor i la cobdícia sense límits del seu pare escombrant a la parella de l'Stig ha tingut un merescut càstig. Considero que en una relació no fan falta papers perquè ho sigui de veritat i el que ha fet el "senyor Larsson" pot ser legal però no és gens lícit. Per tant m'alegro infinitament que la novel·la hagi acabat de manera tan fustrant i tan lluny de les expectatives de l'autor.


    La citació :

    "Aquesta historia s'inicia amb un somni, gens extraodinari, d''altra banda. És el somni d'una mà que colpeja rítmicament i sense interrupció un matalàs en aquella habitació de Lundagatan.
    Tot i així, el somni fa que la Lisbeth Salander s'aixequi del llit quan comença a despuntar el dia. I que a continuació s'assegui davant de l'ordinador i comenci la cacera."

    Comprar el llibre : 22.50€

Cercar entrades

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.