Exposició de dibuixos : Perich pensador i observador de la realitat. Serigrafies a la venda Del 21 d'abril al 23 de maig del 2015

07/04/2015
  • Perich pensador i observador de la realitat. En aquesta exposició d'en Perich ens adonem que molt sovint els seus dibuixos mantenen una sorprenent vigència, com si haguessin estat fets expressament per comentar l’actualitat informativa.

    Josep M. Cadena diu que "encara necessitem que, tot rient, Perich ens alliçoni : Ara, vint anys després de la seva mort, la majoria dels milers d’acudits de Jaume Perich (Barcelona, 1941 – Premià de Mar, 1955) segueixen essent actualitat. Uns, dedicats a ironitzar sobre el dia a dia de la nostra societat, demostren que, malgrat que moltes coses han canviat en els aspectes externs, essencialment seguim igual –o pitjor, qui sap!–. Altres, els més intemporals, aquells als que majoritàriament està dedicada aquesta exposició, posen de relleu que, com éssers humans que som, seguim instal·lats en el dubte, la incertesa i l'escepticisme com a salvaguarda davant de tota possible agressió. Uns i altres evidencien que Perich era un dels esperits més lúcids que hem tingut entre nosaltres. No deixem escapar, doncs, l’ocasió d’aprofitar-nos de les seves lliçons amb ironia que, semblants a un paraigua, ens ajuden a protegir-nos dels xàfecs de l’existència i ens ensenyen a interpretar que, entre dues direccions oposades, la del mig és la correcta."

    Amb exposició i venda de serigrafies.




Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

Cercar entrades

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.