L'Éclairage du Mercredi : el pa

13/05/2015
  • En el marc dels Éclairages du Mercredi (EDM), on fem mostres de productes i cuina locals i de mercat, a la llibreria hem fet un taller de pa ben interessant amb Olivia Lasne Rochelle, Alain Mercier i Yvon Lasne : els components, l'art i la manera del pa, la salut pel pa, el plaer del pa. Berenem el PA... La cap-fornera-pastissera Olivia Lasne Rochelle, l'un dels seus alumnes Alain Mercier i Yvon Lasne han presentat a Jaimes el seu treball i ens han explicat tot el que sempre havíem volgut saber sobre el pa.



Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.