La Fira del Llibre Prohibit

06/06/2015
  • El 14 de setembre de 2014, Can Toni de les Eugues, amb la col·laboració i patrocini del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (Biblioteques), la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Llagostera va organitzar la 1a Fira del Llibre Prohibit realitzada a Europa. Les Biblioteques de tot Catalunya van estar implicades en aquesta fira i van oferir actes a totes les biblioteques públiques catalanes per donar ressò a aquest esdeveniment. A Llagostera s’hi va celebrar la part més popular i festiva de l’esdeveniment.

    L’èxit de la iniciativa va ser tal, que el Born CC de Barcelona l’ha inclòs en la seva programació del mes de juny de 2015 com a Setmana del Llibre Prohibit seguint el mateix patró que a Llagostera pel que fa a activitats, però allargant-la en el temps per comptes de concentrar l’activitat en només un dia.


Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto