• UN DIA A BARCELONA

    BRÜHL, DANIEL ENTRAMAT Ref. 9788493573270 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Daniel Brühl, actual revelació del cinema europeu, passeja durant tot un dia per Barcelona. Baixa del Tibidabo, la muntanya que domina la ciutat, i s'atura a Gràcia, el seu barri preferit, abans de seguir cap al mar. Pel camí es troba apassionats jugadors de petanca i verdulers s...
    Pes: 348 gr
    Disponible en breu
    19,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : RÚSTICA

    Daniel Brühl, actual revelació del cinema europeu, passeja durant tot un dia per Barcelona. Baixa del Tibidabo, la muntanya que domina la ciutat, i s'atura a Gràcia, el seu barri preferit, abans de seguir cap al mar. Pel camí es troba apassionats jugadors de petanca i verdulers sorollosos, mentre recorda el seu avi, un auster andalús que havia estat cronista taurí, i també la Marie, el seu primer amor, a qui va voler impressionar saltant des d'una torre de deu metres d'altura. De mica en mica es deixa portar sense rumb per la ciutat. Quin lloc pot ser millor per perdre-s'hi que Barcelona? Daniel Brühl ens ofereix en aquest llibre una carta d'amor a la seva ciutat natal, aquesta extraordinària ciutat gran, petita i meravellosa a la vora de la mar.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.