• COOK BOOK

    L'ART ET LE PROCESSUS CULINAIRE

    SOUS LA DIRECTION DE NICOLAS BOURRIAUD ECOLE NATIONALE SUPÉRIEURE DES Ref. 9782840564065 Ver otros productos del mismo autor
    exposition, Paris, Ecole nationale supérieure des beaux-arts, du 18 octobre 2013 au 10 janvier 2014Catalogue d'une exposition hybride, entre art et création culinaire, associant 10 plasticiens contemporains à 15 chefs cuisiniers de renommée internationale. Une exploration des processus de transforma...
    Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    39,54 €
  • Descripció

    exposition, Paris, Ecole nationale supérieure des beaux-arts, du 18 octobre 2013 au 10 janvier 2014
    Catalogue d'une exposition hybride, entre art et création culinaire, associant 10 plasticiens contemporains à 15 chefs cuisiniers de renommée internationale. Une exploration des processus de transformation de la matière.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.