• LA VOCACIÓ DE MODERNITAT DE BARCELONA

    AUGE I DECLIVI D'UNA IMATGE URBANA

    'RESINA BERTRAN, JOAN RAMON ' GALAXIA GUTENBERG Ref. 9788481097146 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La vocació de modernitat de Barcelona pretén ser una an…lisi cronològica de la formació de la imatge moderna de Barcelona. Una imatge amb dates i, per tant, una imatge datada, que va aparèixer durant la segona meitat del segle XIX i que va ser fonamentada, combatuda, esborrada, conscientment restaur...
    Dimensions: 222 x 155 x 23 cm Pes: 590 gr
    Disponible en breu
    29,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    La vocació de modernitat de Barcelona pretén ser una an…lisi cronològica de la formació de la imatge moderna de Barcelona.

    Una imatge amb dates i, per tant, una imatge datada, que va aparèixer durant la segona meitat del segle XIX i que va ser fonamentada, combatuda, esborrada, conscientment restaurada i finalment abandonada aproximadament un segle més tard pel franquisme i les seves nefastes conseq?ències. Si l'efecte estimulant de reconstruir Catalunya sobre una base humanista va fracassar durant la postguerra, per tal de tornar a ser algun dia, Barcelona havia de ser, durant aquestes llargues dècades, una ciutat recordada. I després la 'transició', la democr…cia formal, el revifament dels anys 80, la transformació olímpica i la fixació d'una imatge moderna de Barcelona que tancaria el cicle històric comen‡at un segle abans.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.