• EL HOGAR DE MI BEBÉ

    CONSEJOS PARA CONVERTIR TU CASA EN UN OASIS DE PAZ

    JAY, RONY OCEANO AMBAR Ref. 9788475562933 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El hogar de mi bebé muestra cómo estimular la emergente creatividad de un bebé desde los primeros momentos de su vida. Los consejos de este fascinante libro aportarán a los padres ideas creativas para lograr una maravillosa atmósfera de amor y confianza en el hogar. La magia de la música, el movimie...
    Ancho: 210 cm Largo: 210 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    14,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    El hogar de mi bebé muestra cómo estimular la emergente creatividad de un bebé desde los primeros momentos de su vida. Los consejos de este fascinante libro aportarán a los padres ideas creativas para lograr una maravillosa atmósfera de amor y confianza en el hogar. La magia de la música, el movimiento y el color ayudarán a tu bebé a desarrollar el poder de los pensamientos positivos para su seguridad y felicidad en el futuro. Y sus hermanitos, si los tiene, también estarán más preparados para la llegada del nuevo integrante de la familia. Sin duda, la mejor bienvenida de tu bebé al mundo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.