• EL CADÀVER

    LÓPEZ CRESPÍ, MIQUEL PAGES EDITORS Ref. 9788479354503 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Hi ha fantasmes que mai no es difuminen del tot. No es resignen a desaparèixer per a sempre. I tornen del més enllà perquè xuclen la matèria grisenca de la memòria dels vius. Han fet córrer la llosa en el fossar els servents de la ciutat dels morts i la tomba ha estat hermèticament segellada. Llavor...
    Dimensions: 185 x 115 x 5 cm Pes: 80 gr
    Disponible en breu
    4,81 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    Hi ha fantasmes que mai no es difuminen del tot. No es resignen a desaparèixer per a sempre. I tornen del més enllà perquè xuclen la matèria grisenca de la memòria dels vius. Han fet córrer la llosa en el fossar els servents de la ciutat dels morts i la tomba ha estat hermèticament segellada. Llavors, la tètrica rialla dels botxins, dels que el mataren amb un cop de plom, es filtra per les branques dels xiprers. Un d'aquests botxins, sobre l'escenari de tragèdia amb tintes i colors mediterranis, és el que López Crespí treu a rotllo. I el treu, al davant de les tres dones que l'estimaren o el suportaren, quan la mort casolana l'ha adormit sense violències com la tata dorm el nadó en el fons del seu bressol.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.