• ESCRIBIR E ILUSTRAR LIBROS INFANTILES

    MCCANNON, DESDEMONA/THORNTON, SUE/WILLIAMS, YADZIA ACANTO Ref. 9788495376862 Ver otros productos del mismo autor
    Este libro explica como escribir e ilustrar una amplia gama de géneros y tipos de libros: desde fantasía y cuentos de hadas hasta relatos de aventuras llenos de acción, desde libros tridimensionales hasta herramientas educativas. Con él se aprende a desarrollar ideas, a comprender las diversas tradi...
    Ancho: 220 cm Largo: 220 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    24,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    Este libro explica como escribir e ilustrar una amplia gama de géneros y tipos de libros: desde fantasía y cuentos de hadas hasta relatos de aventuras llenos de acción, desde libros tridimensionales hasta herramientas educativas. Con él se aprende a desarrollar ideas, a comprender las diversas tradiciones de contar cuentos, a simplificar las ilustraciones y a dibujar personajes coherentes. La obra incluye información sobre la realidad comercial de la industria editorial infantil y consejos para presentar y promocionar tu trabajo, además de una galería de ejemplos procedentes de escritores e ilustradores.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.